Aamujooga

Dynaaminen aamunavaus kesäaamuihin! Käynnistä päiväsi herättelemällä keho ja mieli dynaamisella joogatunnilla. Tule kokeilemaan olisiko aamuharjoitus sinun ”juttusi”. Tunnin jälkeen tarjoamme raikkaan aamiaisen.

Kesäkurssi 2018

Aamujooga

43
  • 11.6.-13.6.2018
  • 3 x 55min
  • Ma-Ke klo 7:00-7:55

Herättele keho dynaamisella joogalla

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa keho, mieli ja hengitys liittyvät toisiinsa. Jooga lisää liikkuvuutta, kohentaa kokonaisterveyttä, opettaa rentoutumista ja parantaa keskittymiskykyä. Joogan virtaavat ja avaavat liikkeet antavat joustavuutta ja eloa koko olemukseen.

Dynaaminen jooga -tunneilla tehdään klassisia asanoita, joissa yhdistyy hatha-, astanga- ja flowjooga. Jooga lisää liikkuvuutta, vahvistaa kehoa, opettaa rentoutumista ja parantaa keskittymiskykyä.

Tunnin alussa hiljennytään rauhoittumaan ja keskitytään hengitystekniikkaan. Tämän jälkeen vartalo valmistetaan harjoituksiin aurinkotervehdysten avulla. Tunti etenee monipuolisiin asanoihin, jotka vahvistavat ja venyttävät, harjoittavat tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta. Tunti päättyy rentoutukseen, joka edelleen tehostaa joogaharjoittelun positiivisia vaikutuksia.

Tarjoamme raikkaan aamupalan

Aamujooga -tunnin jälkeen tarjoamme hieman aamupalaa. Raikas smoothie, hedelmät, pähkinät sekä kahvi tai tee joogan päätteeksi terästävät tunnin tehoa ja voit energisenä lähteä jatkamaan päivän touhuja.

Miten valmistaudun aamujoogaan?

  • Ennen tuntia suositellaan juomaan vettä, vaikka jättäisitkin varsinaisen aamupalan syömisen myöhemmäksi.
  • Ota mukaasi helposti riisuttava pitkähihainen paita ja hikipyyhe
  • Voit tulla tunnile juuri heränneenä, omana itsenäsi 🙂
  • Oman joogamaton saa tuoda mukanaan, mutta liikuntastudiolta löytyy kaikille osallistujille joogamatot.

Ohjaaja: Karoliina Kangaskolkka

Karoliina on avoin ja huumorintajuinen ohjaaja, joka tutustuttaa sinut lempeästi ja sopivan haastavasti joogaan. Karoliina huolehtii tarkasti, että kaikki tekevät asanat turvallisesti, mutta huomioi samalla, että jokaisen keho on erilainen eikä ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa linjata sitä. Tärkeintä on, että jooga tuntuu itselle hyvältä.

Ilmoittaudu mukaan täältä!