Pidä huolta itsestäsi myös näinä kummallisina aikoina! Vaihtoehtoina Luhtavillassa on harrastaa etäliikuntaa erilaisin vaihtoehdoin tai liikkua paikan päällä turvallisesti pienissä ryhmissä.

Olemme entisestään sopeuttaneet tarjontaamme nykyolosuhteen huomioiden. Mm. Äijäjooga -kurssille voit osallistua joustavasti niin paikan päällä kuin etänäkin, oman tilanteesi huomioiden. Sama etämahdollisuus on Vatsatanssi -kursseillamme, joihin voi hyvin hypätä myös mukaan, vaikka kurssi on jo alkanut. Uusi Niska & hartiat -kurssimme (jokaisen etätyöläisen elinehto), on tarjolla niin ikään hybridinä ja voit valita tuletko paikan päälle vai osallistutko kotoa käsin koko kurssin ajan

Paikan päällä järjestettävillä kursseilla on mahdollisuus osallistua turvavälein. Ilmajoogassa ryhmä on kutistettu 9 henkilöön ja Kuntonyrkkeilyn perusteet -kurssi 10 ryhmäläiseen. Jos viranomaiset päättäisivät sulkea pienetkin liikuntatilat joksikin aikaa, hyvitämme peruuntuneista kerroista kurssimaksusi lajeissa, joita ei ole mahdollista toteuttaa etänä (ilmajooga, kuntonyrkkeily).

Maaliskuun uutiskirjeessä nämä ja muuta tietoa, kurkkaa kirje tästä.

Varmista kevään piristysruiske ja ilmoittaudu mukaan kurssille!