Liikuntatilojen sulkua on jatkettu 28.4. saakka. (Päivitys 9.4.)

Aluehallintoviraston määräys sulkee yksityisten liikuntatilojen ovet 1.-14.4.2021. Sulkupäätös voidaan tehdä kahdeksi viikoksi kerrallaan, joten mahdollista on, että sulku jatkuu pidempäänkin.

Nyt on viimeistään aika laittaa kotistudiot kuntoon koska Online live-tuntimme jatkuvat normaalisti!! Pieniä muutoksia aikatauluun tulee ja aikataulu on nähtävillä tästä tai varauskalenterissamme.  Suosittelemme käyttämään krediittejä Online-tunteihin. Jos krediitit uhkaavat vanhentua, voit hyödyntää niitä myös verkkokursseihimme sovelletusti. Pieni osa avoimista viikkotunneista jää tauolle. Tilalle on tulossa mm. kahvakuulakurssi (hinta sisältää lainakuulan). Tiedotamme kurssista pian lisää.

Sulun vaikutukset kursseihimme

Kurssit, joissa on jo valmiiksi ollut mahdollisuus osallistua joko paikan päällä tai LiveStreamina jatkuvat ainoastaan etänä sulun ajan. Tämä koskee myös Commercial Dance-kurssia.

Ilmajoogakurssit jäävät tauolle kurssiehtojemme mukaisesti ja jatkuvat jälleen, kun sulku loppuu. Hyvitys kurssimaksuista tehdään kurssin loputtua, kun tiedämme kuinka monta kertaa jäi pitämättä. Kuntonyrkkeilykurssi muunnetaan etäkurssiksi, jolle on nyt mahdollista tulla uusienkin mukaan etänä. Lainaamme sinulle välineet. Lisää tietoa tulossa pian.

Sulkupäätös ei koske vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneiden ryhmiä, joten Street -tanssi, Satutanssi ja ZumbaKids -kurssit jatkuvat normaalisti.

Suosittelemme: Pidä yllä liikuntarutiinia, johon olet tottunut! Vaikka sitten etänä.