Viime kuukausina me kaikki olemme joutuneet opettelemaan arjessa uudenlaisia toimintatapoja sekä tekemään päätöksiä aivan uudenlaisista asioista.  Muutokset ja ratkaisujen pähkäily on arkea myös Liikuntastudio Luhtavillassa. Tasapainoilemme tarjotaksemme sopivasti ja oikeanlaisia asioita, joiden avulla te pääsette hetkeksi irti omasta arjen kieputuksesta, rentoutumaan, nauttimaan ja haastamaan kehoa.

Pari muutosta, jotka perustuvat kävijämääriin sekä saamiimme toiveisiin:

  • Maanantain Flowjooga -tunti jää pois aikataulusta.
  • Kahvakuulatunti siirtyy sunnuntailta maanantaille 1.3.alkaen. Viimeinen sunnuntain kahvakuulatunti pidetään 28.2.
  • Tiistain Barre poistuu aikataulusta

Kevään workshoppeja

Ikisuosikki Äänimaljarentoutus sekä uutuus Ilmapilates workshop toteutuvat paikan päällä Liikuntastudiolla max 10 hlön ryhmissä. Jos kurssi ehtii täyttymään, niin ilmoittaudu jonoon. Olemme sinuun yhteydessä, kun järjestämme uuden vastaavan kurssin.  Pilateksen alkeet ja  Footbic workshop toteutetaan sekä liikuntastudiolla, että LiveStreamina. Eli jos mieluummin osallistut workshoppiin kotoa käsin, niin sekin onnistuu. UUTENA myös kolmen kerran minikurssi Ilmajooga Relax.  Pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan worksoppeihin tästä.

Tervetuloa kokeilemaan uutta!