Koronaepidemiatilanne on nopeasti huonontunut Uudellamaalla ja uusia rajoituksia sekä suosituksia on asetettu viranomaisten toimesta. Yksityisiä liikuntapalveluja tarjoaville uudet ohjeet ovat vain suosituksia (ei pakollisia), mutta aiomme niitä parhaamme mukaan noudattaa.

Perjantaina 27.11. Uudenmaan koronakoordinaatioryhmä antoi uudet ohjeistukset, joiden puitteissa monet kunnan ylläpitämät paikat suljettiin maanantaina 30.11. Me noudatamme samaa aikaraamia omien muutostoimiemme suhteen.

AIKUISTEN AVOIMET VIIKKOTUNNIT

Suosittelemme liikkumista kanssamme etänä:
online live -tuntien tarjonta laajeni!

Kaikille aikuisten avoimille viikkotunneille (Zumbaa lukuunottamatta) on mahdollista osallistua nyt myös etänä. Uusina tunteina online livessä nähdään siis Strong, Kahvakuula, Vatsa-pakara, LatinFusion sekä Yinjooga. Cross training -tuntien tilalla on Strong-tunnit, joissa käytetään kotoa helpommin löytyviä välineitä tai pelkkää kehonpainoa.

Online tunneilla ei kuulu taustamusiikki vaan keskitymme tarjoamaan miellyttävän treenihetken ohjaajan äänen kuuluessa hyvin. Jos tarvitset kotihajroitteluun jotain välinettä, mainitaan se varauskalenterissa kyseisen tunnin kohdalla.

Lue lisää online live -tunneista täältä! 

Mahdollisuus liikkua myös paikan päällä

Säilytämme mahdollisuuden liikkua paikan päällä erittäin pienissä ryhmissä ja turvavälit sekä muu hygieniaohjeistus huomioiden. Osalla olosuhteet saattavat olla haastavat kotona treenaamiseen: lapset ja lemmikit pyörivät jaloissa, tilaa ei ole tai seinät kaatuvat päälle… 😉 Liikuntastudiolle pääsee siksi silloin tällöin livahtamaan, jos haluaa hetkeksi rauhallisempaan ympäristöön tai saada treenistä kunnon hien irti.

 • Lime-salissa tuntien maksimiosallistujamäärä on 7. Tällöin osallistujien välille jää noin 2m turvaetäisyys. Ilmanvaihto on uusittu kesän remontin myötä ja on erittäin tehokas. Nämä tunnit kuvataan myös online liveen, mutta asiakkaat eivät näy videolla.
 • Zumba -tuntien enimmäisosallistujamäärä on 8. Zumba-tunteja ei ole mahdollista lähettää etänä.
 • Lumme-salissa tuntien enimmäisosallistujamäärä on 5, mutta useimmiten paikalla on ollut 1-3 osallistujaa. Osallistujien välille jää noin 2m turvaetäisyys. Nämä tunnit kuvataan myös online liveen, mutta asiakkaat eivät näy videolla.

Muista nämä:

 • Edellytämme kasvomaskin käyttöä pukuhuone- ja aulatiloissa. Salissa omalla paikallaan maskin saa riisua treenin ajaksi. Salista löytyy myös pieniä muovipusseja tätä varten. Maskeja ei saa riisua kasvoilta kuin muovipussiin, jonka jälkeen kädet tulee desinfioida.
 • Käytä omaa jumppamattoa tai ota mukaasi suuri pyyhe, jota käytät liikuntastudion lainamaton päällä.
 • Katso ohjeistuksemme kokonaisuudessaan täältä.

KURSSIT

Koronatilanne on siis huonontunut nyt siihen pisteeseen, että siirryimme maanantaista 30.11. alkaen kaikkien kurssien osalta etäopetukseen tai muihin varausehtojen mukaisen ennakkosuunnitelman toimiin. Kaikki kurssilaiset ovat saaneet ryhmäkohtaisen tiedotteen sähköpostitse.

Etätunteina Zoomin kautta jatkuvat kurssit:

 • Vatsatanssin alkeet sekä alkeisjatko
 • Raskaana olevien MamaBarre, MamaPilates ja MamaYoga
 • Äijäjooga

Etätunteina nauhotteiden välityksellä jatkuvat kurssit:

 • Lasten tunnit: Commercial dance, Street-tanssi, Zumba Kids, Satutanssi, Perheliikunta
 • Äiti-vauva kurssit: BabyPilates, BabyYoga, BabyBarre, BabyPower

Keskeytyvät kurssit, joista hyvitetään loppu kurssimaksusta:

 • Näitä kursseja ei ole mahdollista järjestää etänä, minkä vuoksi kurssi keskeytyy
 • Ilmajooga, Kuntonyrkkeily, Spiraalistabilaatio

Haluamme toimia vastuullisesti ja olemme kiitollisia siitä, että pääsimme liikkumaan kanssanne hieman normaalimmin näinkin pitkään. 💚

Ei anneta liikkeen loppua! Jos et ole vielä kokeillut kotona jumppaamista, älä jätä liikuntaa väliin vaan testaa etätuntejamme!