Koronaepidemiatilanne on nopeasti huonontunut Uudellamaalla ja uusia rajoituksia sekä suosituksia on asetettu viranomaisten toimesta. Yksityisiä liikuntapalveluja tarjoaville uudet ohjeet ovat vain suosituksia (ei pakollisia), mutta aiomme niitä parhaamme mukaan noudattaa.

Tänään perjantaina 27.11. Uudenmaa koronakoordinaatioryhmä antoi uudet ohjeistukset, joiden puitteissa monet kunnan ylläpitämät paikat suljetaan maanantaina 30.11. Me noudatamme samaa aikaraamia, jotta ehdimme reagoida tilanteeseen.

KURSSIT:
Tämän viikonlopun ajan 27.11.-29.11.2020 kurssit pidetään normaalisti paikan päällä.

Jos et ole hetkeen tutustunut hygienia- ja turvallisuusohjeisiimme, käythän lukemassa ne täältä: https://luhtavilla.fi/liikutaan-yhdessa-terveina/

Mekin tarvitsemme hieman reagointiaikaa kaiken järjestelyyn ja siirrymme uusiin järjestelyihin maanantaina 30.11.2020. Tiedotamme maanantain aikana ryhmäkohtaisesti kaikki kurssilaisia. Koronatilanne on siis huonontunut nyt siihen pisteeseen, että siirrymme maanantaista 30.11. alkaen kaikkien kurssien osalta etäopetukseen tai muihin varausehtojen mukaisen ennakkosuunnitelman toimiin. Tiedotamme siis maanantaina teitä tästä tarkemmin.

Aikuisten avoimet viikkotunnit

Tämän viikonlopun ajan 27.11.-29.11.2020 tunnit pidetään normaalisti paikan päällä ja etänä, kunhan tuntien minimiosallistujamäärä ylittyy.

Maanantaista 30.11. alkaen aikuisten avoimien viikkotuntien osalta laajennamme etätuntien tarjontaa, mutta säilytämme silti mahdollisuuden liikkua erittäin pienissä ryhmissä paikan päällä samalla, kun toiset osallistuvat tunnille etänä kotoaan käsin.

Tiedotamme näistäkin muutoksista maanantaina 30.11., sillä tarvitsemme reagointiaikaa.

Vältäthän turhaa viestittelyä ennen maanantaita, sillä emme mitenkään pysty tässä kohtaa vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin. Kiitos! 💚

Tiedotamme kaikkia tarkemmin maanantaina.

Valoa viikonloppuun teille jokaiselle!