Me Liikuntastudio Luhtavillassa huolehdimme siitä, että paikan päällä on turvallista ja terveellistä liikkua. Ohjeistuksia noudattamalla pidämme toisistamme huolta!

Näin huomioimme hygienian ja turvallisuuden

 • Kaikki ohjataan käsipesulle paikalle saapuessaan. Lisäksi käsidesiä on saatavilla ”joka nurkalla”.
 • WC-tilossa käsien kuivaamiseen on tarjolla käsipaperia pyyhkeiden sijaan.
 • Siivoamme tilojamme tehostetusti: siivoukseen käytetään normaalia enemmän aikaa ja mm. ovenkahvat pyyhitään usean kerran illassa.
 • Ohjeistamme kaikkia säilyttämään maltillisen turvaetäisyyden niin työntekijöihimme kuin muihin asiakkaisiinkin.
 • Suosittelemme käyttämään kontaktittomia maksutapoja.
 • Seuraamme THL:n ja muiden viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta aktiivisesti.

Tunneilla

 • Osallistujamäärät ovat normaalia pienemmät. Lime-saliin otetaan 16 osallstujaa, jolloin mattojen väliin jää noin 1 metri. Lumme-salissa (jossa ei hikoilla samalla tavalla) on enintään 12 asiakasta ja matojen välissä 80cm. Mattojen paikat on merkitty erikseen.
 • Suosittelemme käyttämään omaa jumppamattoa. Liikuntastudion mattoa käytettäessä maton suojana on käytettävä suurta pyyhettä (tuo siis oma pyyhe mukana). Myös niillä tunneilla, joilla ei käytetä mattoa, jokaisella asiakkaalla on oma hikipyyhe mukanaan.
 • Jokainen desinfioi tunnin lopussa käyttämänsä välineet (desinfiointivälineet löytyvät salista). Tunneilla käytetään vain helposti puhdistettavia, välttämättömiä liikuntavälineitä.
 • Ohjaaja saattaa välillä käydä asiakkaiden luona ohjaamassa henkilökohtaisesti liikkeitä. Erityisesti kasvotusten oloa kuitenkin vältetään. Henkilökohtaisesta ohjauksesta voi aina myös kieltäytyä kohteliaasti… tai suorasanaisesti (emme pahastu!).

Ohjeet paikan päälle saapuvalle

Noudatathan seuraavia ohjeita, jotta voimme liikkua paikan päällä terveinä.

1) Älä tule kipeänä liikuntastudiolle. Pidä vähintään kahden viikon tauko, jos sinulla on ollut flunssan oireita. Pidä taukoa myös, jos joku lähipiiristäsi sairastuu.

2) Suosittelemme pukeutumaan mahdollisuuksien mukaan jumppavaatteisiin jo kotonasi, jotta pukuhuoneessa vietetään mahdollisimman vähän aikaa. Myös juomapullon voi täyttää vedellä jo kotonaan.

3) Vältetään ylimääräistä oleskelua tiloissamme. Suosittelemme saapumaan paikalle 5-15 min ennen tunnin alkua. Varaudu siihen, että käsien pesu aiheuttaa pientä jonoa.

4) Pese kädet huolellisesti studiolle saapuessasi ja tunnin jälkeen:

 • Pese käsiä huolellisesti 20 sekunnin ajan. Pesupisteillä on ohjeet muistuttamassa.
 • Kädet kuivataan paperipyyhkeeseen.
 • Myös käsidesiä on tarjolla, mutta käsien pesu saippualla on tehokkainta.

5) Käytä omaa jumppamattoa tai ota mukaasi suuri hikipyyhe, jota käytät liikuntastudion maton päällä. Yinjoogassa tarvitset ylimääräisen pyyhkeen suojaamaan välineitä, jos haluat käyttää joogatyynyä / bolsteria.

6) Desinfioi lainaamasi jumppamatto sekä muut käyttämäsi välineet käytön jälkeen. Salissa on tätä varten pyyhkeitä sekä desinfiointiainetta suihkupulloissa.

7) Jos sinulla todetaan koronatartunta ja olet sairastumista edeltävän viikon aikana vieraillut studiollemme, otathan yhteyttä välittömästi hallinnolliseen koordinaattoriimme Anneen: [email protected] tai 0504663036. Henkilöllisyytesi säilyy muille asiakkaillemme anonyyminä ja varmistamme, että mahdolliset altistuneet saavat tiedon THL:n ohjeistuksen mukaisesti.