Syyskauden aikataulu on julkaistu!

Syyskausi aloitetaan pirteässä Lime-salissa sekä harmonisessa Lumme-salissa intoa puhkuen! Lime-salissa kesällä tehtävä remontti tuo viihtyvyyden lisäksi uutta myös syksyn tuntitarjontaan ja tuntisisältöihin.

Kuntonyrkkeilyssä on jatkossa pistareiden lisäksi käytössä myös katosta roikkuvat nyrkkeilysäkit, cross training -tunnilla päästään käyttämään entistä monipuolisemmin erilaisia välineitä ja pääsemme tutustumaan ihanaan ilmajoogaan! Suositun vatsa-pakara -tunnin rinnalle saadaan myös ”The Jumppa”: konstailematonta ja tehokasta perusjumppaa ilman turhaa kikkailua, musaa läpi vuosikymmenien.

Mukana aikataulussa ovat tietysti myös kaikki muut suosikkitunnit!

Tutustu syyskauden aikatauluun

Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä!

Syyskaudelta löytää jälleen laajakattaus niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin kursseja. Kursseille ilmoittaudutaan kurssikuvauksessa mainitulle kurssijaksolle. Tämä mahdollistaa etenevän opetuksen ja progressiivisen oppimisen.

Tutustu kurssitarjontaamme!

Lasten ja nuorten kurssit

Aikuisten kurssit

Mama -kurssit raskausaikaan

Baby -kurssit äideille ja vauvoille