Rajoitusten lieventyessä pystymme ottamaan paikan päällä pidettäville tunneille muutaman asiakkaan enemmän huomioiden kuitenkin samalla riittävät turvaetäisyydet. Iloisena kerromme, että pääset halutessasi liikkumaan kanssamme myös ulkotreeneissä! Jatkamme myös online live -tunteja, jotka muuttuvat maksullisiksi.

Enimmäisosallistujamäärä nousee kolmeentoista asiakkaaseen

Kesäkuusta alkaen tuntien enimmäisosallistujamäärä kasvaa suurimmalla osalla tunneista yhdeksästä kolmeentoista. Tunneille mahtuu siis kesäkuusta alkaen 13 asiakasta turvaetäisyydet huomioiden. Mattojen väliin jää 1,5 metrin etäisyys. Niille tunneille, jotka lähetetään samalla online livenä, otetaan maksimissaan 9 asiakasta, jotta asiakkaat eivät näy videolla. Barressa enimmäisosallistujamäärä on 6.

Tuntien kesto pitenee

Olemme pahimman poikkeusajan pitäneet käytönnön syistä kaikki tunnit 45 minuutin pituisina. Kesäkuusta alkaen kaikki tunnit ovat normaalin mittaisia eli pääasiassa 55 minuuttia. Yinjooga on kestoltaan 75 minuuttia.

Ulkotunnit

Kesä- ja heinäkuussa pääset liikkumaan kanssamme ulkotreeneissä!

  • Maanantaisin pääset liikuntastudion lähellä olevalle nurmialueelle treenaamaan kahvakuulien kanssa. Et tarvitse omaa kahvakuulaa vaan voit napata kuulan mukaan liikuntastudiolta ja kannat sen noin 100 metrin päähän ja tunnin jälkeen takaisin.
  • Keskiviikkoisin Victorin Zumba-tunti pidetään Leppävaaran urheilupuiston ja uimahallin välissä olevalla aukiolla.

Ulkotunneille ilmoittaudutaan varauskalenterin kautta. Tällä varmistamme, että osallistujamäärä pysyy rajoitettuna ja säännösten mukaisena. Huonon sään sattuessa tunnit pidetään liikuntastudiolla pienemmälle porukalle.

Online livetunnit muuttuvat maksullisiksi

Olemme yhdentoista viikon ajan lähettäneet online tunnit Facebookin kautta ja tuoneet sitä kautta iloa ja hyvinvointia myös heille, joiden taloudellinen tilanne on ollut hankala. Maksu tunneista on ollut vapaaehtoinen.

Kesäkuusta alkaen tunnit muuttuvat maksullisiksi ja niille ilmoittaudutaan varauskalenterimme kautta. Tunnit lähetetään Zoom-alustalla. Sinun ei tarvitse ladata laitteellesi erillisiä sovelluksia vaan tunti näkyy selaimessasi. Mobiililaitetta käytettäessä suosittelemme Zoomin oman aplikaation käyttöä parhaan käyttökokemuksen vuoksi.