Kahdeksan viikkoa on kulunut siitä, kun teimme raskaan – mutta vastuullisen – päätöksen sulkea ovemme ja siirtää tunnit verkon välityksellä toteutuvaksi. Ovien sulkeminen oli tällaiselle pienyritykselle pysäyttävää ja taloudellisesti joudumme ahtaalle. Teidän tukenne on ollut uskomatonta ja olemme syvästi kiitollisia jokaisesta tsemppaavasta viestistä ja jokaisesta ostetusta verkkokurssista ja jokaisesta pienestäkin livetunnin maksusta.

Rajoitustoimia on aikaisemmin kiristetty, mutta hallituksen uuden (ma 4.5.2020) linjauksen mukaan rajoituksia aletaan pikkuhiljaa purkamaan, kun mm. koulut ja ulkoliikuntapaikat avataan alkavalla viikolla.

Avaamme liikuntastudion ensi viikosta (ma 11.5.202) alkaen portaittain, silläkin riskillä että se ei ole taloudellisesti kannattavaa pienryhmissä. Osallistujamäärä on rajoitettu, mutta emme silti odota suurta ryntäystä paikan päällä oleville tunneille. Valitettavasti vapaaehtoiset maksut online livetunneista ovat hiipuneet hiljalleen ja tekevät suoraan sanottuna persnettoa.

Sulkemis- ja avaamispäätösten tekeminen on ollut raastavaa. Painimme päivittäin taloudellisten haasteiden ja moraalisten ongelmien vastapaineessa. Ei ole ollut saatavilla varmaa tietoa, johon päätökset voisi perustaa. Taloudellinen tilanne ja höllenneet asenteet ovat johtaneet siihen, että päätimme avata ovemme ja aloittaa toiminnan paikanpäällä portaittain.

Avaamme ovemme portaittain

Maanantaista 11.5. alkaen tunnit pienryhmissä

Avaamme ovemme ma 11.5. asiakkaille ja otamme teidät vastaan sydän täynnä kiitollisuutta.

Olemme pohtineet huolella, miten voimme aloittaa toiminnan mahdollisimman turvallisesti. Koronapandemia on edelleen läsnä ja totista totta. Mitä kaikkia toimia avaaminen näissä oloissa vaatii? Hahmottelimme käytäntöä ja askeleita, joiden avulla kaikki paikanpäällä toimisi turvallisesti ja vastuullisesti. Luethen huolella ohjeet, ennen kuin saavut paikan päälle liikkumaan kanssamme.

Haluamme mahdollistaa paikanpäällä kanssamme liikkumisen teille, joilla ei ehkä kotona ole rauhaa tai mahdollisuutta treenata kunnolla. Teille, joille on yhtä kova ikävä Luhtavillan normaalitunneille kuin meillä.

Online live -tunnit jatkuvat

Paikan päällä olevien tuntien rinnalla säilytämme vielä online live -tunnit sekä tietysti liikuntapankin sekä muut verkkokurssimme. Jatkamme online live -tunteja nykyisten suunnitelmien mukaan toukokuun ajan ja mahdollisesti myös kesällä. Olemme kuitenkin oppineet, että tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat korona-ajalla äkisti, joten etenemme edelleen viikko kerrallaan.

Online live -tunnit pidetään näillä näkymin kaikkien saatavilla, vapaaehtoisella maksulla toimivana. Emme kuitenkaan lähetä kaikkia tunteja online livenä vaan osalle tunneista voi osallistua ainoastaan paikan päällä. Muista tarvittaessa hyödyntää liikuntapankkiamme.