(Uutista muokattu 18.3.)

Olemme seuranneet ahkerasti THL:n ja viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta koronavirukseen liittyen. Olemme punninneet hartaasti erilaisia vaihtoehtoja tähän poikkeustilanteeseen. 

Liikuntastudiomme on suljettuna: 13.4.2020 asti Päätös tuntuu hurjalta, mutta pyrimme omalta osaltamme reagoimaan tilanteen vaatimalla vakavuudella koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

Tämä tilanne ja sen laajuus on yllätyksellinen ja poikkeuksellinen meille kaikille. On tärkeää, että kannamme nyt niin yksilöinä kuin yhdessäkin vastuuta epidemian rajoittamiseksi. Se vaatii meiltä kaikilta mukautumista ja ymmärrystä monessakin asiassa. Terveys ja hyvinvointi ovat toimintamme ytimessä ja juuri siksi tuntuu oikealta tehdä tämä raskas päätös.

Lähetämme erikseen viestiä kaikille kursseillemme ilmoittautuneille sekä kaikille varaskalenteriimme rekisteröityneille. Kurssikertojen korvaamisesta ja mahdollisesta sarjakorttien voimassaolon pidentämisestä laitamme viestiä teille asiakkaille kiireysjärjetyksessä.

Pyydämme olemaan kärsivällisiä!

Tiedote: aikuisten avoimet viikkotunnit
Online live tunnit
Tiedote: aikuisten ja lasten kurssit