Koronasta uutisoidaan nousevassa määrin ja mekin olemme viimeisten viikkojen aikana ryhtyneet normaalia tehokkaampiin toimiin siisteyden ja hygienian saralla. Seuraamme THL:n ja muiden viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta aktiivisesti.

Pyydämme teitäkin huomioimaan seuraavia asioita, jotta voimme liikkua terveinä.

1) Älä tule kipeänä liikuntastudiolle. Jos olet vieraillut riskialueella, pidä kahden viikon tauko ennen kuin tulet studiolle. Pidä taukoa myös, jos joku lähipiiristäsi sairastuu.

2) PESE KÄDET huolellisesti studiolle saapuessasi ja tunnin jälkeen:

  • Pese käsiä 20 sekunnin ajan. Laula siis mielessäsi (tai ääneen 😀 ) yksi vähintään yksi lastenlaulu tai lempikappaleesi kertosäe käsien pesun ajan.
  • Myös käsidesiä on tarjolla, mutta käsien pesu saippulla on tehokkaampaa.

3) Ota mukaasi SUURI HIKIPYYHE ja käytä sitä jumppamaton päällä. Pyyhi jumppamatto sekä muut käyttämäsi välineet käytön jälkeen (salissa tätä varten pyyhkeitä sekä desinfiointiainetta). Käytä omaa jumppamattoa, jos mahdollista.

Saavu paikalle 5min normaalia aikaisemmin, sillä käsien pesu aiheuttaa varmasti pientä jonoa. Täytä juomapullo vedellä jo kotona.

Nämä toimet ovat ennaltaehkäiseviä. Tietoomme ei siis ole tullut, että kukaan asiakkaistamme tai henkilkunnastamme olisi sairastunut. Haluamme omalta osaltamme pitää huolta, ettei näin käykään!

Liikunta ja hyvä fyysinen kunto ovat osatekijöitä hyvässä vastustuskyvyssä, joten haluamme pitää teidät aktiivisena. Varotoimenpiteistä huolimatta täällä liikutaan jatkossakin rennosti ja hyvältä fiiliksellä, mutta jätetään halit ja high fivet myöhemmäksi!