Lähetimme viikko sitten kaikille rekisteröityneille viestiä, jossa kerroimme tulevasta varauskalenterin uudistuksesta. Voimme iloksemme ilmoittaa, että uusi varauskalenteri on nyt (7.1.2020) toiminnassa!

HUOMAA:

  • Ilmoittautuminen tällä viikolla pidettäville tunneille hoituu vielä vanhan varauskalenterin kautta. Eli sunnuntaina 12.1. pidetään viimeiset vanhan varauskalenterin kautta varattavat tunnit.
  • Pääset nyt rekisteröitymään uuteen varauskalenteriin. Kun olet rekisteröitynyt, pääset varaamaan 13.1. alkavan kevätkauden tunteja! Kalenterista voi varata tunteja enintään kahden viikon päähän.

TOIMI NÄIN:

  • Rekisteröidy uuteen varauskalenteriin täältä: https://luhtavilla.fi/rekisteroityminen/
  • Katso ohje video: Yllä olevasta linkistä löydät myöskin neljän minuutin mittaisen ohjevideon. Varauskalenteri on helppokäyttöinen, mutta suosittelemme lämpimästi katsomaan videon, jotta uuden varausjärjestelmän käyttö sujuu sulavasti.

 

KREDIITTIEN SIIRTÄMINEN VANHASTA VARAUSKALENTERISTA

  • Jos sinulla on krediittejä jäljellä vanhassa varauskalenterissa JA olet varannut paikan tällä viikolla (7.1.-12.1.) pidettäville tunneille: siirrämme krediitit uuteen varauskalenteriin vasta viimeisen vanhan varauskalenterin kautta tehdyn tuntivarauksesi jälkeen.
  • Voit silti sillä välin varata tunteja uudesta varauskalenterista. Valitse tällöin maksutavaksi ”Pay later”. Voit toki myös ostaa lisää krediittejä uuden varauskalenterin kautta, mutta se ei ole välttämätöntä.
  • Kun olet valmis siirtämään jäljelle jääneet krediitit vanhasta kalenterista uuteen (eli sinulla ei ole enää tulevia varauksia vanhassa kalenterissa), ota yhteyttä meihin sähköpostilla niin siirrämme manuaalisesti krediitit uuteen varauskalenteriin. Lue ohjeet täältä: https://luhtavilla.fi/krediittien-siirtaminen/