Uusi varauskalenteri käyttöön tammikuussa:
koskee avoimia aikuisten viikkotunteja

Uudistamme varausjärjestelmämme alkuvuoden aikana. Suureksi pettymykseksemme loppukesästä käyttöön otettu järjestelmä ei toiminutkaan sovitun mukaisesti. Vaikka järjestelmä on osalla teistä toiminut kuten pitääkin, on joissakin käyttäjätileissä ollut toistuvista korjausyrityksistä huolimatta ongelmia. Jotta voimme säilyttää laadukkaan palvelutason ja taata sujuvan asioinnin, päätimme vaihtaa kokonaan uuteen järjestelmään. Muutoksen takia kevätkauden aikataulun mukaiset tunnit eivät näy varauskalenterissa.

Pyrimme siihen, että muutoksesta aiheutuisi mahdollisimman vähän vaivaa teille asiakkaille. Vanhaa järjestelmää voi vielä käyttää normaalisti, mutta sieltä ei voi varata 13.1. alkavan kevätkauden tunteja. Uusi järjestelmä on käytössämme 7.1., minkä jälkeen kevätkauden tunteja pääsee varaamaan. Krediitit siirretään vanhasta järjestelmästä uuteen.

Asiakkaiden on otettava uusi järjestelmä käyttöön 7.1. alkaen ja rekisteröidyttävä käyttäjäksi. Lähetämme tätä varten ohjeet vanhaan järjestelmään rekisteröityneille sähköpostitse. Jonkin aikaa järjestelmät ovat käytössä rinnakkain, jotta voimme varmistaa, että kaikkien asiakkaiden tiedot siirtyvät uuteen järjestelmään oikein. Mikäli uudistukseen liittyen on kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse [email protected] tai kysyä lisätietoja vastaanotosta.

Kiitos kärsivällisyydestä!

Rekisteröidy uuteen varauskalenteriin täältä