Kehu ja kiitä kaveria

Tartu haasteeseen ja kehu tai kiitä tänään ystävää, puolisoa, työtoveria, jumppakaveria, kanssamatkustajaa tai vaikka kassajonossa edessäsi olevaa.

Alkuun kehuminen ja kiittäminen saattaa tuntua väkinäiseltä tai haastavalta tuppisuu-suomalaisella, joka on pienestä pitäen opetettu siihen, ettei vieraille puhuta. Mutta usko pois! Kiittäminen ja kehuminen helpottuu kun vain kokeilee ja harjoittelee muutaman kerran. Kun kuitenkin rohkaistut kokeilemaan, saat itse hyvää oloa ja piristät toisen päivää!

 

Milloin viimeksi itse kehuit ystävää, perheenjäsentä tai työkaveria?
Kenen kannustavat ja rohkaisevat sanat ovat jättäneet sinuun jäljen?

Positiivinen vuorovaikutus, kehuminen, sekä myönteinen palaute ovat todella tärkeitä tekijöitä mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Jokainen varmasti tietää, kuinka valtavan lämmin voima kehumisella ja kiittämisellä voi olla.

– Lainaus: yeesi.fi