”Miau & muu”

Täydellinen liike sunnuntaipäivään! Lisää liikkuvuutta, herättele keskivartalon syviä lihaksia ja nauti notkeasti viikonlopusta!

Selän pyöritys & notkistus

Uloshengityksellä: Käännä syvein vatsalihasten avulla lantiota pyöristäen alaselkää ja rullaa kuin nikama kerrallaan selkä pyöreäksi. Paina kämmeniä voimakkaasti lattiaan ja puske myös lapojen väli korkealle kohti kattoa.

Sisäänhengityksellä: Rullaa selkä nikama kerrallaan ojennussuuntaan ja käännä lantiosta alaselkää hallitusti notkolle. Päästä vatsa rennoksi alas ja avaa rintakehää.

Selän aaltoliike

Uloshengityksellä: Pyöristä selkää kuten edellisessä liikkeessä ja samalla vie lantio taakse tuoden pakarat lähelle kantapäitä. Pidä koko liikkeen ajan erityisesti alaselkä pyöreänä ja kyljet pitkinä.

Sisäänhengityksellä: Sukella rintakehä läheltä mattoa eteenpäin tuoden painoa käsille. Avaa rintakehää ja punnerra ylös. Pidä koko liikkeen ajan kyynärpäät lähellä kylkiä osoittaen taakse tai takaviistoon.