Joululahjaideoita

 Mitäpä, jos hankkiaksesi joululahjat sinun ei tarvitsekaan tarvitsekaan rynnätä kauppakeskukseen hikoilemaan ja pähkäilemään?

Tänään on tarjolla lahjaideoita aineettomiin ja tavarapaljoutta hillitseviin lahjoihin. Anna läheisillesi hyvää oloa, elämys, palvelu tai esim jotakin makuhermoja hellivää. Lahja, joka tulee käytettyä eikä jää käyttämättömänä kaappiin kököttämään.

Suosi näitä

 • Aineettomia lahjoja
  Anna lahjakortti erilaisiin palveluihin tai elämyksiin. Voit myös tehdä oman lahjakorttisi lupaamalla vaikka yhteistä aikaa jonkin kivan tekemisen tai harrastuksen muodossa. Myös itsetehty lahjakortti on ihana lahja, kunhan oikeasti muistatte toteuttaa lahjakortissa luvatun.
 • Paikallisia tuottajia
  Jos tiedät lahjansaajan ilahtuvan, jostain tietystä tavarasta tai esineestä, pri suosimaan paikallisia tuottajia ja yrityksiä. Mitä jos perinteisen sinisen suklaarasian sijaan antaisitkin pienemmän puodin käsin valmistamaa suklaata, saippuaa tai mitä vain käsitöitä?
 • Kestäviä, pitkäikäisiä tai kierrätettyjä tuotteita
  Myös käytettynä ostetut tavarat ovat oiva lahja eivätkä lainkaan sen vähäarvoisempia kuin kaupan muovisessa paketissa olevat. Paketoi käytetyt lahjat persoonallisesti ja lahjasi on parempi kuin uusi. Suosi kaikissa tavaroissa laatua: kestäviä materiaaleja ja pitkäikäisyyttä.
 • Etkö keksi, mitä antaisit? Hyvää mieltä niin sinulle kuin lahjansaajalle hyväntekeväisyyskohteen avulla! Tässä muutama ehdotus:
  • Joulupuu -keräys ja muut vähävaraisten perheiden lahja-avut
  • Unicef ja muut hyväntekeväisyysjärjestöt
  • Ruoka-apu perheille

Hyvän olon lahjaideoita Luhtavillasta

 • Lahjakortti ryhmäliikuntaan
  – Voit antaa lahjaksi vaikka kertakäynnin tai sarjakortin aikuisten avoimille viikkotunneille tai määrittää itse lahjakortin arvon.
  – Tai miltä kuulostaisi äijäjoogan ja kuntonyrkkeilyn kurssi puolisolle, poikaystävälle tai vaikka isälle?
  Lapselle tai nuorelle voisi antaa lahjaksi liikuntaharrastuksen
  – Ja muista myös itsesi: Ilmoita itsesi vaikka aamujoogan kurssille!
 • Lahjakortti FysioLuhtavillaan
  FysioLuhtavillan palveluihin kuuluvat hieronta, osteopatia ja fysioterapia. Voit valita lahjaksi tietyn palvelun tai määrittää itse lahjakortin arvon. Lahjakortin voi ostaa liikuntastudion vastaanotosta.
 • Pukinkonttiin voit ostaa myös taatusti käyttöön tulevia hyötyesineitä, kuten ihania ToeSox-sukkia, lasisen juomapullon, joogapyyhkeen tai vaikka Footbic pallopaketin (jossa jalkapohjan jumppaohjeet mukana).