Aivot ja keho hereille samalla liikkeellä

Tällä dynaamisella venytysliikkeellä saat heräteltyä rankaa ja kehoa monipuolisesti.Myös aivojen eri puoliskot aktivoituvat yhteistyöhön ristikkäisillä liikkeillä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos kesken päivän väsymys iskee ja keho huutaa voitelua.

Kierto: Asetu leveään haara-asentoon. Vie paino oikealle jalalle koukistaen polvea. Samalla kurota vasenta kättä kohti oikean jalan säärtä. Oikea käsi avautuu kohti kattoa, katse kohti oikeata kättä. (Rintarangan kiertoliike, reiden sisäosan venytys).

Sivutaivutus: Pidä paino edelleen oikealla jalalla ja vie vasen jalka oikean taakse, paina kantapää lattiaan asti. Avaa vasen käsi kohti kattoa. Katse kohti avautuvaa vasenta kättä. Oikealla kädellä voit painaa kevyesti reittä vasten. (Rangan sivutaivutus, pakaran ulkosyrjän sekä kyljen venytys.)

Tee rauhassa ensin toinen puoli viisi kertaa. Tee sen jälkeen liike toisinpäin.