Marraskuussa taistellaan
kehon ja mielen kaamosta vastaan!

Hyödynnä kaamoskampanja,
liiku marraskuun kohmeus pois
ja lataa energiaa loppuvuoteen!

Jos kaamos ja vetämätön fiilis kutsuvat sinua ja rikkovat hyvin alkanutta liikunrutiinia, on aika tarttua toimeen! Kun illat pimenevät ja kotisohva kutsuu, on päätös jumpalle lähtemisestä vaikea tehdä. Varaa siis tunti itsellesi silloin, kun sinulla on jo valmiiksi energisempi fiilis. Takuuvarmasti et tule katuneeksi sitä, että lopulta tuli lähdettyä liikkumaan. Liikkuminen antaa enemmän kuin ottaa. Vaikutuksen huomaat välittömästi!

”Syksyn pimeyden sietäminen on nimenomaan rutiinin löytämistä: kun jostain tulee rutiini, sitä odottaa ja se pelastaa sun päivän ja viikon.”

Kaamoskampanja

-50% alennus

5 krediittiä / voimassaolo 30 pvä = 30€
Ostettavissa 6.11.-20.11.2019 välisen ajan netistä tai vastaanotosta. Krediitit käyvät kaikille aikuisten avoimille viikkotunneille. Vain yksi tarjoushintainen kortti / käyttäjä. 

Kysy itseltäsi rohkeasti, mitä sinä tarvitset juuri nyt. Kuplivaa iloa tanssitunneilta, läsnäoloa rauhallisemmista lajeista vai energialatausta tiukemmasta treenistä?

Edullisen kaamostarjouksen myötä, voit ehkä uskaltautua kokeilemaan jotain erilaista. Mitä jos käyttäisit vaikka yhden näistä viidestä kerrasta uuden lajin kokeilemiseen? Uskallatko tarttua haasteeseen? ?

Pssst! Voit hyödyntää kaamoskampanjan tarjouksen myös isänpäivälahjaan! Lahjakortit ostettavissa vastaanotosta.