Olemme kesän ajan kehittäneet ammattilaisten (Aurora Digital Oy) kanssa aivan ihka-omaa varausjärjestelmää aikuisten avoimia viikkotunteja varten. Emme ole tässä kuluneiden vuosien aikana löytäneet tarpeisiimme riittävän hyvin soveltuvaa, joten nyt saamme (toivottavasti) juuri sellaisen kuin haluamme! Myös teidän toiveenne on vuosien varrella kuultu ja laitettu korvan taakse.

Ja nyt! Uusi varauskalenteri on julkaistu!

Rekisteröidy uuteen varauskalenteriin

Vanha tuntivarausjärjestelmämme on täysin erillinen tästä uudesta. Sinun tulee siis rekisteröityä uuteen varauskalenteriin erikseen luomalla itsellesi käyttäjätili. Tämä on onneksi kovin helppoa ja pääset tekemään sen täältä!

Jotta varauskalenterin käyttäminen olisi sinulle mahdollisimman sujuvaa, suosittelemme lämpimästi lukemaan varausohjeet sekä -ehdot.

Tutustu täältä varauskalenterin ohjeisiin
Täältä pääset rekisteröitymiseen

Paperiset sarjakortit vaihdetaan sähköisiin

Luovumme paperisista sarjakorteista ja siirrymme uuden järjestelmän myötä sähköiseen versioon. Enää ei tarvitse pelätä kortin unohtamista tai hukkaamista! Jatkossa siis ostetaan krediittejä, joilla liikuntakerrat maksetaan. Niitä voi ostaa samoin kuin aiemminkin vastaanotosta liikuntaeduilla, käteisellä, maksukorteilla tai uutuutena online-maksuna (verkkopankki, maksukortit).

Kun vaihdat paperisen sarjakortin sähköiseen, toimi näin:

  1. Rekisteröidy ensin uuteen varauskalenteriin ja varaa paikka haluamallesi tunnille.
  2. Tule vastaanottoon vähän normaalia aikaisemmin ennen varaamasi tunnin alkua.
  3. Vastaanottotyöntekijä siirtää paperisella sarjakortilla jäljellä olleet kerrat sähköisiksi krediiteiksi. Yksi krediitti vastaa yhtä rei’itystä sarjakortista.

Järjestelmän ensiaskelia…

Koska varausjärjestelmä on alusta asti täysin meidän tarpeisiimme kehitetty, ei sen kaikki ominaisuuksia ole päästy testaamaan huolella ennen julkaisua. Pyydämmekin teiltä malttia ja olemme äärettömän kiitollisia, jos jaksatte laittaa meille sähköpostia mahdollisista epäloogisuuksista tai ongelmista. Pyydämme lähettämään tällaiset kehittämistä koskevat sähköpostit suoraan Tuulille: [email protected]