Ilmoittautuminen tammikuussa alkaville kursseille käynnissä!

Etusivu/Uutiset/Ilmoittautuminen tammikuussa alkaville kursseille käynnissä!

Ilmoittautuminen tammikuussa alkaville kursseille käynnissä!

Tutut lasten ja nuorten satutanssi-, show-, street-, Commercial dance ja Zumba Kids -ryhmät jatkuvat jälleen tammikuussa. Ryhmään voi hypätä mukaan myös ensikertalaisia, sillä kaikki tuntimme ovat perustason tunteja, joilla tärkeintä on tanssin ilo.

Aikuisten suositut vatsatanssi-, spiraalistabilaatio sekä  kuntonyrkkeilykurssit starttaavat jälleen. Vatsatanssista on kevätkaudella kolme eri tasoista ryhmää tarjolla: alkeet, alkeisjatko sekä keskitaso. Myös spiraalistabilaatiokursseilla on jatkossa omat tasonsa vasta-alkajille sekä lajiin jo jonkin verran tutustuneille.

Raskaanaolevien Mama-kurssit ja vauvan kanssa yhdessä liikkumiseen tarkoitetut Baby-kurssit jatkuvat jälleen tammikuussa.  Vauvoista taaperoiksi kasvaneet ovat tervetulleita NaperoCircuittiin tai perheliikuntaan.

 

Tutustu lasten kurssikuvauksiin tästä ja aikuisten kursseihin tästä ja varaa paikkasi.

2018-12-01T14:46:43+02:001.12.2018|Uutiset|
Go to Top