4. luukku

Haasta itsesi – poistu mukavuusalueeltasi!

Meillä on tapana tehdä niitä asioita, jotka tuntuvat helpoilta ja joissa olemme hyviä. Kuitenkin usein juuri päinvastaisesta olisi meille eniten hyötyä. Nyt haastammekin teidät kokeilemaan uusia liikuntalajeja – haasta itsesi ja poistu mukavuusalueeltasi!

Pidätkö tanssitunneista? Rohkaise itsesi kokeilemaan lihaskuntotunneista vaikka Cross Training -tuntia!
Tykkäätkö heilutella kahvakuulia? Kokeile kehonhuoltotunniksi vaikka joogaa!
Pidätkö rauhallisista pilatestunneista? Kokeile vaihteeksi vauhdikkaampaa Zumbaa!

Arvonta!

Kommentoi Luhtavillan Facebookissa tai Instagramissa tämän päivän luukun alle, mitä Luhtavillan tuntia sinä rohkaiset itsesi kokeilemaan!

Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl ilmaisia kertakäyntejä juuri kyseiselle tunnille aikuisten viikkotunneille! Ilmainen tunti on käytettävä helmikuun 2019 loppuun mennessä ja arvonta koskee aikuisten viikkotunteja (ei siis kursseja). Osallistua voi arvontahetkeen saakka. Arvonta suoritetaan  5.12. klo 21 ja voittajille ilmoitetaan erikseen. Facebook ei ole mukana arvonnan järjestämisessä – sen sijaan täällä häärii liikuntastudion iloinen tonttuväki!