Liikuntastudio Luhtavilla sekä FysioLuhtavilla seisovat selkäsi takana! Olemme tukemassa sinua selkäsi hyvinvoinnissa niin ”myötä- kuin vastamäessä”.

Selkäviikon teema näkyy jonkin verran ryhmäliikuntatunneilla, mutta haluamme tarjota sinulle vinkkejä selästä huolehtimiseen myös arjen keskelle.

Selkäviikon tärpit

♥ Nappaa vinkit ja tietoiskut sosiaalisen median kanavistamme

Viikon aikana jaamme sosiaalisen median kanavissamme niin tietoa kuin hyviä käytännön harjoitteita selästä huolehtimiseen. Löydät meidät Facebookista ja instagramista nimellä Liikuntastudio Luhtavilla sekä FysioLuhtavilla. Selkäviikon tärpit löydät kokonaisuudessaan FysioLuhtavillan somesta!

♥ Tutustu osteopatiaan huippuedullisesti näytehoidoilla!

Selkäpäivää vietetään tiistaina 16.10.2018, jolloin voit tulla tutustumaan osteopatiaan varaamalla itselleni näytehoidon klo 16-19 välillä. Näytehoidon kesto on 20min ja hinta vain 10 euroa. Varaa aika näytehoitoon täältä.

♥ Selkäviikon tarjoukset fysioterapiaan ja osteopatiaan

Kipeytyykö selkä työpäivän aikana tai treeneissä? Nyt on aika tehdä asialle jotakin! Varaa selkäviikon aikana vastaanottokäynti ja hyödynnä tarjoukset:

  • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian ensikäynti + jatkokäynti yhteensä 100€ (norm. 140€)
  • Osteopatian ensikäynti + jatkokäynti yhteensä 100€ (norm. 135€)

Varaa siis ensikäynnille aika selkäviikon aikana ja mainitse varauksen yhteydessä ”selkäviikko” niin saat käynnit tarjoushinnalla. Jatkokäynti tulee käyttää tämän vuoden puolella. Tervetuloa!

Varaa aika vastaanotolle täältä

Mikä on selkäviikko?

Selkäviikkoa vietetään tuttuun tapaan lokakuussa viikolla, joka on maailman selkäpäivän (16.10.) yhteydessä, eli tänä vuonna 15.-21. lokakuuta. Teemaviikolla tuodaan esiin selän terveyden ja hyvinvoinnin tärkeyttä sekä rohkaistaan ihmisiä pitämään huolta selästään ja pysymään aktiivisina.

Maailman selkäpäivän kansainvälinen teema, ja samalla myös valtakunnallisen selkäviikon tämänvuotinen teema on ”Love Your Spine” eli ”Rakasta selkääsi”. Teemalla kannustetaan ihmisiä huolehtimaan selästään ja suhtautumaan selkäänsä rakastavasti.

Lue lisää Selkäliiton sivuilta.