Tule tutustumaan selkääsi ja uusimaan ryhtiäsi fysioterapeutin ohjaamilla Terve selkä -tunneilla!

Terve selkä on fysioterapeutin ohjaama tunti selän hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tunnilla tehdään liikkuuvuusharjoitteita, vahvistetaan selälle tärkeitä keskivartalon ja alaraajojen lihaksia ja harjoitetaan kehon asennon- ja liikkeenhallintaa.

Terve selkä 55min
31.1.2018 alkaen
Keskiviikkoisin
klo 17:00-18:00
Ohjaaja: Kirsi Frantsi

Tunnit ohjaa rautainen ammattilainen: Kirsi Frantsi!

Kirsi on pitkän kokemuksen omaava fysioterapeutti, jonka ydinosaamisaluetta ovat selän asiat. Kirsi on kerryttänyt osaamistaan aiemmin työssään Selkäinstituutissa 15 vuoden ajan sekä nykyisessä työssään työfysioterapeuttina. Kirsillä on myös vuosien kokemus niin vauhdikkaampien kuin rauhallistenkin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Hän on mm. pilatesohjaaja.

Ohjauksen lomassa Kirsi tuo taitavasti selän tietoutta esille sekä motivoi sinua huoltamaan itseäsi.  Hänen mielestään on tärkeää, että sinä ymmärrät miksi tiettyjä harjoitteita tehdään ja että tiedät, miten kehosi toimii.