Haluaisitko antaa lahjaksi jotakin käytännöllistä?
Suklaan sijaan jotakin, joka kannustaa aktiivisempaan elämäntapaan?

Lahjakortti liikuntaan

Lahjavinkkinä Luhtavillan lahjakortit pukinkonttiin. Lahja, joka ei jää pölyyntymään hyllyn reunalle eikä tarvitse tilaa kaapista. 100% hyvän olo taattu!

Voit antaa lahjaksi sarjakortin tai vaikka kertakäynnin aikuisten viikkotunneille.

Lasinen juomapullo 28 €

Lasipullosta vesi maistuu todella raikkaalta, siihen ei liukene yhdisteitä niin kuin muovipulloista. Vettä tulee nautittua päivän mittaan herkemmin, kun se maistuu aina yhtä raikkaalta!

Luhtavillan nimikkopulloa suojaa korkkinen päällys, muista värivaihtoehtoja 3mm paksuinen neopreenikuori. Pullo ei ihan pienistä iskuista rikkoudu. Lasinen pullo kestää käyttöä muovista pulloa paljon pidempään, mikä tekee siitä ekologisen (ja helpon kierrättää käyttöiän tullessa tiensä päähän).

ToeSox -sukat 16-23 €

Sukat sopivat oivallisesti käytettäväksi pilatekseen, joogaan, tanssiin, lihaskuntotunneille ja mihin tahansa perinteisesti avojaloin tehtävään aktiviteettiin parantamaan pitoa, lisäämään hygieenisyyttä sekä tietenkin näyttämään hyvältä.

Huomaa myös tanssitunneille suunnitellut sukat, joissa on nahkainen pehmuste päkiän kohdalla helpottamassa piruetteja ja pyörähtämistä.

Kokoja, malleja ja värejä on monenlaisia – tervetuloa tutkimaan valikoimaa!

Joogapyyhe 25 €

Joogapyyhe sopii kaikille kehonhuoltotunneille ja lisäksi hikisemmillekin tunneille maton päälle keräämään hien ja varmistamaan hyvän pidon.

Mikrokuitupyyhe on imukykyinen ja nopeasti kuivuva. Pyyhkeen toisella puolella liukuestenappulat.

Koko: 183cm x 63 cm (tavallisen joogamaton kokoinen)

BubbleRoller 30 € (-40% ALE)

Saimme erän BubbleRollereita huippuedullisesti ja joulumielellä haluamme myydä ne myös teille huimalla alennuksella! Rajoitettu erä!

BubbleRoller on hyvä valinta sinulle/hänelle, jolla on jo kokemusta putkirullailusta tai joka toivoo rullasta “hierojan korviketta”. BubbleRoller antaa sileää rullaa reilumman paineen, jonka voi kohdistaa, mutta ei aiheuta niin helposti jännityksiä. Näin keho aukeaa vieläkin paremmin. Pinta on kova, mutta ei terävä.

Verkkokurssi

Verkkokurssit tuovat liikuntastudion omaan olohuoneeseesi ja ovat myös oiva joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea! Olemme julkaisseet Luhtavillan ensimmäiset verkkokurssit ja nyt sinulla on mahdollisuus nauttia palveluistamme myös kotona, matkalla tai vaikka mökillä!

Joogan alkeet 49€
Raskausjooga 24,90€
Vatsatanssin perusteet 19€
Herkutellen hoikaksi -ravintovalmennus 149€

Tutustu verkkokurssehin: www.liikuntastudio.fi 

Joulukortit

Vastaanotossa on myynnissä tyylikkäitä musta-valkokortteja (Design by Ilona).

  • 1 €/kpl
  • 5 kpl 4 €:lla