Kiitos runsaista vastauksista palautekyselyyn!

Kysyimme teiltä palautetta ja toiveita. Paljon positiivisia sanoja ja kehuja teiltä saivat  kannustavat ja osaavat ohjaajamme sekä aulan henkilökunta. Myös liikuntastudion kodikasta ja välitöntä ilmapiiriä kehuttiin. Uutiskirje mainittiin mukavana uutuutena.

Tässä pari erityisesti mieltä lämmittävää poimintaa kyselystä:

”Pienuus on valttia!”
”Kiva kun ei ole laitosmainen eikä hienostelupaikka.”
”Lämminhenkinen tunnelma! Tunnen aina olevani tervetullut – sekin jo motivoi 🙂 ”
”Erittäin hyvät ohjaajat *****”
”Monipuolinen tuntitarjonta”
”Sopivan kokoinen ryhmä, positiivinen meininki, eikä komentavaa ohjaamista.”
”Mahdollisuus kerta/sarjalippuihin”

Kiitos ihanista sanoistanne!  

Palautteiden perusteella olemme ryhtyneet mm. seuraaviin toimiin:

Suuri vaikutus kevätkauden tuntiaikataulun muodostumiseen

Loimme aikataulut teidän palautteidenne pohjalta. Toki kokonaisuuden muodostumiseen vaikuttavat ohjaajien aikataulut ja palapeli on haastava. Olemme kuitenkin onnistuneet huomioimaan toiveita hyvin.

Uutuutena aikuisten lyhytkurssit

Uutena tulevalla kaudella on kuntonyrkkeilyn ja pilateksen keskitason lyhytkurssit. Kurssimuotoisessa opetuksessa ryhmä pysyy koko kurssin ajan samana, mikä mahdollistaa tehokkaamman kehittymisen, kun perusjuttuja ei tarvitse joka tunnilla kerrata.

Olemme valinneet lyhytkursseiksi sellaisia tunteja, joissa on erityistä hyötyä kurssimuotoisuudesta. Näin tunnit ovat opetuksellisesti eteneviä, mikä antaa sinulle vielä paremmin mahdollisuuden edetä harjoittelussa ja oppia uutta. Kaikilla lyhytkursseilla on lisäksi yhden poissaolon korvausmahdollisuus.

Haluamme kuitenkin pitää valtaosan aikuisten tunneista avoimina viikkotunteina, jotka eivät vaadi sitoutumista.

Pohdimme ratkaisuja salin ”ovettomuuteen”

Palautetta saimme liikuntasalin ja aulatilan välisestä ”ovettomuudesta”. Osa koki kiusalliseksi katseet, joita seuraavan tunnin odottajat luovat salin puolelle, vaikka välissä onkin ohut verho. Myös oman tunnin odottamien hiljaa koettiin hankalaksi.

Olemme pohtineet jo pidempään ratkaisua tähän väliseinistä äänieristäviin verhoihin, mutta emme ole löytäneet toimivaa ratkaisua. Vaihdamme verhon peittävämpään, mutta toivomme että seuraavalle tunnille pääsyä odottavat muistavat silti antaa rauhan edellisille. Tunnin alkua voi odotella myös pukuhuoneissa, joista puheensorina ei kuulu juurikaan saliin.

Tehostimme mattojen desinfiointia entisestään

Palautteenne perusteella olemme nyt tehostaneet mattojen desinfiointia. Toivomme yhteisen viihtyvyyden vuoksi, että otatte tunnille tullessanne kunnon kokoisen hikipyyhkeen AINA mukaan. Vuoden alusta voit myös aulasta lainata hikipyyhkeen, jos oma on unohtunut. Maton pyyhkiminen hiestä tunnin jälkeen on kaveria kohtaan kohteliasta! Pyyhkeet ja suihkupullot löydät mattojen vierestä portaalta. Lisäksi henkilökunta desinfioi matot 1-2 kertaa viikossa.

Tehostamme ilmastointia

Tehostamme jäähdytystä salissa asentamalla uudet, tehokkaammat ilmalämpöpumput. Varsinkin kesäkuumalla tai syksyn sateiden aikaan ilmastointi ei ole ihan pysynyt kahdenkymmenen hikoilijan tahdissa. Samalla pystymme myös lämmittämään salia ja jatkossa nostamaan rauhallisille tunneille ilman lämpötilaa helposti ja nopeasti. Tehokkaampi ilmastointi saadaan käyttöön ennen kevätkauden alkua.

 

Myös muita yksittäisiä asioita olitte nostaneet esille. Olemme lukeneet ne kaikki ajatuksella ja teemme jatkossa parhaamme näidenkin toiveiden ja ehdotusten eteen.

Arvoimme 5 kerran sarjakortin vastanneiden kesken. Onneksi olkoon Elina L! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.