Toivotut Hot YIN-jooga tunnit starttaavat perjantaina 10.11. klo 17.30.  Tunnin kesto on 75 min ja tunnin ohjaa Karoliina. Tanssiteema- ja Syvävenyttelytunnit jäävät pois pienen osallistujamäärän vuoksi.

Syksyä Luhtavillassa vauhdittaa myös uutuutena kuntonyrkkeily kahtena päivänä viikossa. Keväällä luvassa tätä lisää! Kuntonyrkkeilyssä ryhmäläisiä hikoiluttavat Koray sekä uusi vahvistuksemme Jenni. Power -tunti tiistailta tekee tilaa kuntonyrkkeilylle jääden tauolle.

 

Tervetuloa tutustumaan uusiin ohjaajiin

 

Karoliina Kangaskolkka

ma klo 20-21 Dynaaminen jooga 55 min,
pe klo 17.30-18.45 Hot YIN-jooga 75 min

Karoliina on avoin ja huumorintajuinen ohjaaja, joka tutustuttaa sinut lempeästi ja sopivan haastavasti joogaan. Karoliina huolehtii tarkasti, että kaikki tekevät asanat turvallisesti, mutta huomioi samalla, että jokaisen keho on erilainen eikä ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa linjata sitä. Tärkeintä on, että jooga tuntuu itselle hyvältä.

 

Pauliina Riekkinen

su 19.15-20.30 Hot YIN-jooga 75 min

Pauliina on ohjaajana tarkka ja pitää huolen siitä, että löydät sinulle itsellesi parhaat vaihtoehdot asanoihin. Pauliinan oma tausta on kamppailulajeista, mutta sen rinnalle on viime vuosina noussut yhä tärkeämmäksi jooga.

 

 

Jenni Blomqvist

Kuntonyrkkeilyn lyhytkurssi 2
su klo 16-45-17.45

Jenni on kokenut ohjaaja, jonka harrastustaustalta löytyy kuntonyrkkeilyä, ranskalaista potkunyrkkeilyä ja kilpanyrkkeilyä. Jenni on käynyt mm. Nyrkkeilyliiton Kuntonyrkkeilyohjaajakoulutuksen ja Kamppailulajien valmentajakoulutuksen 1-tason.

”Periaatteeni on, että kuntonyrkkeily sopii lähes kaikille, ja haluan, että oppilaat viihtyvät ja kehittyvät harjoitusten ollessa hauskoja ja turvallisia.”