Vastaamalla palautekyselyyn pääset vaikuttamaan kevätkauden 2018 tuntitarjontaan!

Pienenä liikuntapaikkana meillä on mahdollisuus huomioida toiveet ja yhdessä teidän kanssanne saammekin luotua tästä paikasta juuri oman tuntuisen! Liikuntastudio Luhtavillan ytimessä ovat iloiset ohjaajat ja te kullanarvoiset jumpparit!

Voit vastata kyselyyn täysin anonyymisti tai halutessasi jättää sähköpostiosoitteesi. Vastausaikaa on sunnuntaihin 29.10.2017 saakka. Jätä vastauksesi kuitenkin hyvissä ajoin, ettei se pääse unohtumaan.

 

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken viiden kerran sarjakortin (arvo 50€)!

Muista täyttää sähköpostisi lomakkeeseen, jos haluat osallistua arvontaan.

 


Vastaa ja vaikuta – ideoi kanssamme!

  Sähköposti (ei pakollinen)

  Kuinka usein keskimäärin käyt tunneilla?
  3 krt viikossa tai useammin1-2 krt viikossa1-3 krt kuukaudessaharvemmin kuin kerran kuussa

  Päivitämme tuntivalikoimaa. Valitse ne tunnit, joilla haluaisit käydä.
  Combat (kamppailupohjainen lihaskuntotreeni)Core&liikkuvuusDynaaminen joogaFoamRollerHIIT / intervalliharjoitteluHot Yin-joogaKahvakuulaKehonpainoharjoitteluKuntonyrkkeilyKuntostarttiLatinotanssit (koreografinen)LihaskuntojumppaPilatesPiloxingPump / Power (levytangolla ja -painoilla)Show-/jazztanssiStep (step-laudalla)Street-tanssi (hiphop, dancehall, popping, yms)SyvävenyttelyTanssin teematunnitTerve selkäVatsa-pakara-reisiVatsatanssi / itämainen tanssiZumba

  Mitä muuta kaipaat tuntivalikoimaan? Voit myös kommentoida ylläolevaa listaa. Onko sinulla toiveita aiheista, joista voisimme jatkossa järjestää tapahtumia ja workshoppeja?

  Monipuolistamme tuntitarjontaa ja suunnittelemme opetuksellisesti eteneviä lyhytkursseja, joilla sinun olisi mahdollista edetä vielä paremmin harjoittelussa ja oppia uutta. Esim. tanssitunnit, pilateksen ja joogan jatkotaso, kuntonyrkkeily.

  Olisitko valmis sitoutumaan 4-7 viikon mittaisiin kursseihin?
  Kyllä, haluan edetä lajissani kurssimuotoisestiEi, käyn mielummin pelkästään yksittäisillä viikkotunneilla

  Missä asioissa olemme mielestäsi onnistuneet Luhtavillassa?

  Mitä voisimme tehdä toisin?

  Palautetta muista asioista: siisteys, nettisivut, tuntien ajankohdat, tapahtumat, tiedotus, ohjaajat & henkilökunta... sana on vapaa!