Nyt on tullut aika jäädä kauan odotetulle (ja samalla ihan liian nopeasti saapuneelle) äitiyslomalle. Tämä liikuntastudio on ollut ”lapseni”: paikka sydämessäni, jolle olen antanut kaikkeni 24/7. Nyt suuren osan siitä paikasta valtaa toinen – hyvin erityinen ja jo nyt niin äärettömän rakas.

En kuitenkaan itse näe, että olisin luopumassa millään tavoin erityisestä siteestäni Luhtavillaan. Tulen varmasti moikkailemaan teitä kaikkia ja kuulen myös innolla teidän kaikkien kuulumisia. Olette minulle kuin perhettä, joka nyt kasvaa yhdellä.

Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen en olekaan niin täysillä mukana liikuntastudion arjessa. Siirryn hetkeksi sivuun hyvillä mielin, sillä tiedän että huippuohjaajien rinnalla Anne pitää pyörät pyörimässä ja ideoi kaikkea uutta iloksenne!

 

Toimiston puolta jää pyörittämään Anne Luhtala sekä vastaanottoa Emily ja Saimi.

Meidät tavoitat vastaanotosta:
[email protected]
050 4639366

Anneen saat yhteyden:
[email protected]
050 4663036