Haluamme, että mahdollisimman moni pääsee hyötymään osaamisestamme ja vieläpä mahdollisimman edullisesti! Siksi alamme toteuttamaan valmennusta myös verkossa!

 


Herkutellen hoikaksi – ravintovalmennus verkossa

Ensimmäisenä julkasemme ”Herkutellen hoikaksi” -ravintovalmennuskurssin. Tämä valmennus johdattaa sinut painonhallintaa tukevaan ravintoon ja terveellisempään elämäntapaan, vaihe kerrallaan. Valmennus sopii sinulle, joka et halua enää yhtään pikadieettiä tai rajoittavaa ruokavaliota. Sinulle, joka haluat edetä omassa tahdissasi ja nauttia samalla elämästä!

Tutustu valmennukseen: www.herkutellenhoikaksi.fi

Haluatko olla ensimmäisten joukossa mukana ravintovalmennuksessa? Tilaa alennuskoodi!

Lähetämme sen sinulle heti, kun kurssi on julkaistu. Alennuskoodin tilaaminen ei velvoita kurssin ostamiseen. Alennuskoodilla saat huimat -50% alennusta kurssista. Saat kurssin siis hintaan 74,50 € (norm. 149€) itsellesi käyttöösi kuudeksi kuukaudeksi tsemppaamaan kohti terveellisempiä ravintotottumuksia!

 


Joogan alkeet -verkkokurssi

Toisena kurssikokonaisuutena avaamme joogan alkeiden verkkokurssin. Verkkokurssi pohjautuu pitämiimme ”back to basics” -workshoppeihin. Workshopit ovat olleet hyvin pidettyjä ja ne ovat antaneet hyvän pohjan joogaharjoitteluun. Nyt toteutamme saman kurssin entistä kattavampana verkkoon, jotta kuka tahansa pystyy harrastamaan joogaa myös kotona turvallisesti. Tällaista kurssia, näin kattavana ja näppäränä, ei ole vielä suomenkielellä saatavana. 

Kurssi pitää sisällään noin 10 tuntia videoita sopivissa 15-30min pätkissä. Kurssin ideana on tuoda jooga ”maantasolle” keskittyen asanoihin ja hengitysharjoituksiin ja opetellen lempeyttä erityisesti omaa kehoa ja itsesä kohtaan. Kurssi johdattaa sinut pikkuhiljaa joogailuun, ilman ”hihhulointia”.

  • Filosofia: Joogaharjoittelun perusperiaatteet ja pieni johdatus joogafilosofiaan
  • Pranayama eli hengitysharjoitukset: Runsaasti erilaisia hengitysharjoitteita
  • Asanat: Perusasanoiden tekniikan harjoittelua keskittyen turvallisiin linjauksiin
  • Flow: Aurinkotervehdysten huolellinen opettelu, videoidut live-tunnit

 

Kurssi avataan muutaman viikon päästä, sillä laajan videomateriaalin editointi on vielä kesken.

 

Kaikki verkkokurssimme kootaan saman osoitteen alle:

www.liikuntastudio.fi