Oletko halunnut kokeilla pilatesta tai joogaa, mutta et ole uskaltautunut vielä tunneille? Tai olet jo kenties päässyt kokeilemaan, mutta et heti löytänyt jutun jujua? Kaipaatko lisää oppia perustekniikoihin? Jos näin on, nämä workshopit ovat juuri sinulle!

Tervetuloa syventämään jooga- tai pilatesharjoittelua pienryhmäopetuksessa!

 

Joogan perusteet – ”Back to basics”
2.1. & 3.1. & 4.1.2017

Jooga-asentoja on helppo tehdä – senkun otat mallia ja toistat asennon. Vai onko? Jooga on kuitenkin paljon muuta kuin miltä ulospäin näyttää. Sillä on suuri ero, aiotko vain ”möllöttää” luiden varassa vai oikeasti oppia pitämään yllä jooga-asentoja halaten luita lihaksilla ja suojellen siten niveliä.

Tällä kurssilla opettelemme löytämään juuri sinulle sopivat linjaukset siten, että asento ei kuormita väärin kehoa ja saat asennoista aktiivisempia käyttämällä kehon tukilihaksia. Kun aktivoit ja liikutat kehoasi oikein, voit tuntea kuinka kehoosi tulee pituutta, jäntevyyttä, keveyttä ja rauhallisuutta.

Lue lisää täältä ja varaa paikkasi suositulle kurssille!

 

Pilateksen alkeet
14.1. & 21.1.2017 klo 13:00-14:30

Tämä workshop auttaa aloittelijaa pilatesharrastuksessa alkuun. Saat takuuvarmasti yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä perusasioiden haltuunottoon. Ohjaaja korjaa manuaalisesti asentoja ja antaa osallistujille henkilökohtaisia neuvoja.

Pilates-harjoittelu vahvistaa kehoa lempeästi ja lisää liikkuvuutta. Miten näillä yksinkertaisilla ja suhteellisen helpon näköisillä liikkeillä harjoittelun hyödyt saadaan aikaiseksi? Koko harjoittelun ydin on huolellisessa tekemisessä. Liikkeet tehdään hitaasti ja tarkasti. Aluksi vaaditaan tiukkaa keskittymistä, jotta kehon ”sammuneet” lihakset saadaan opetettua työskentelemään uudestaan.

Lue lisää täältä ja varaa paikkasi suositulle kurssille!