Ilmoittaudu kevätkauden kursseille nyt ja hyödynnä ennakkovaraajan etu!

Etusivu/Uutiset/Ilmoittaudu kevätkauden kursseille nyt ja hyödynnä ennakkovaraajan etu!

Ilmoittaudu kevätkauden kursseille nyt ja hyödynnä ennakkovaraajan etu!

Toimi pikaisesti ja hyödynnä ennakkovaraajan etu – 5% kurssihinnasta, kun varaat paikkasi 15.12.2016 mennessä.

Tutustu kurssikuvauksiin ja varaa paikkasi! Tarjoamme laadukkaita liikuntahetkiä kaikenikäisille. Monipuolisesta tuntivalikoimasta löytyy jokaiselle mieleisensä tunti! Lapsille löytyy tunteja perheliikunnasta monipuolisiin tanssitunteihin. Aikuisille on puolestaan tarjolla viikkotuntien lisäksi vatsatanssia, bootcamp-treenejä, vauvatanssia ja babypilatesta.

Muista myös tuplatuntien varaajan etu: mikäli ilmoittautudut kahdelle kurssille / tunnille viikossa, tarjoamme 10 % alennuksen molemmista kursseista. Emme valitettavasti voi tarjota sisarusalennusta. Alennuksia ei voi yhdistää.

2017-02-14T15:40:55+02:0030.11.2016|Uutiset|
Go to Top