Tervetuloa syventämään jooga- tai pilatesharjoittelua pienryhmäopetuksessa! Järjestämme syksyn aikana kaksi workshoppia pilateksen sekä yhden joogan parissa. Kursseista löytyy sopivat tasot niin aloittelijoille kuin pidempäänkin harrastaneille.

 

Pilateksen alkeet:

Oletko halunnut kokeilla pilatesta, mutta et ole uskaltautunut vielä tunneille? Tai olet jo kenties päässyt kokeilemaan, mutta et heti löytänyt jutun jujua? Kaipaatko lisää oppia pilateksen perustekniikoihin? Jos näin on, pilateksen alkeet -workshop on juuri sinulle!

 

Pilateksen keskitaso:

Oletko harrastanut pilatesta jo jonkin aikaa ja haluaisit saada hieman yksilöllisempää opetusta? Siinä tapauksessa pilateksen keskitason tiiviskurssi on juuri sinulle! Toivomme, että sinulla on jo ehtinyt tulla kokemusta pilatestunneista ja harrastat lajia säännöllisesti (vähintään 10 krt viimeisen puolen vuoden aikana). Näin varmistamme, että ryhmä on sinulle sopivan tasoinen.

 

Joogan perusteet:

Onko joogakärpänen purrut sinua tai haluaisit kokeilla joogaa? Jooga workshop (”back to basics”) sopii erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo pidempään joogaa harrastaneille. Kurssi tarjoaa aloittelijoille helpon ja turvallisen tavan aloittaa joogaharrastus vakaalta, tiedostavalta ja selkeältä pohjalta. Pidempään harrastaneille kurssi tarjoaa paljon syventävää tietoa ja käytännön tapoja ja vinkkejä asennoissa edistymiseen ja oikeiden, itselle sopivien, linjausten havainnointiin.

 

Jooga-asanoiden ”jatkokurssi” on suunnitteilla näillä näkymin marraskuulle. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

 

Lue lisää tiiviskursseista ja ilmoittaudu mukaan!