Uudet nettisivut julkaistaan torstaina 4.8. ja samalla siirrymme käyttämään uutta varauskalenteria. Meillä on siis parin viikon ajan kaksi varauskalenteria rinnakkain. Jos olet jo ilmoittautunut 4.8-21.8. väliselle ajalle tunneille vanhan ilmoittautumiskalenterin kautta, pysyy varauksesi voimassa. Älä siis ilmoittaudu uudelleen niille tunneille uuden varauskalenterin kautta.

Laitamme kaikille vanhan varauskalenterin kautta tunneille ilmoittautuneille sähköpostilla koosteen jokaisen henkilökohtaisista varauksista. Et enää pääse kirjautumaan vanhoilla tunnuksilla hallinnoimaan varauksiasi. Jos haluat perua vanhan kalenterin kautta tekemäsi varauksen, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ota yhteyttä puhelimitse.

Kaikkien tulee rekisteröityä uuteen varauskalenteriin erikseen ja luoda uudet tunnukset.